Algemene voorwaarden

Verzending is gratis binnen Nederland en Duitsland (na verrekening met kortingscoupons) voor bestellingen vanaf € 75,00. Voor bestellingen met een lagere orderwaarde, berekenen we verzendkosten.

Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt om beschadigingen tijdens het transport zo veel als mogelijk te voorkomen. Het transport neemt echter risico’s op beschadigingen met zich mee.  Mocht er tijdens het transport onverhoopt iets mis gaan met de zending, dan kunnen we hier helaas geen verantwoordelijkheid voor nemen en helaas ook geen vervangende zending verzorgen.

Bestellingen die pre-orders of niet voorradige artikelen bevatten kunnen we niet splitsen in meerdere zendingen. In zo’n geval zal jouw volledige bestelling pas worden verzonden als deze compleet is. Wil je bepaalde artikelen toch eerder ontvangen, dan adviseren we om er afzonderlijke bestellingen voor te plaatsen. Bedenk echter wel dat de verzendkosten per bestelling worden berekend. Mochten we toch in staat zijn om nog openstaande bestellingen gecombineerd te kunnen versturen met latere bestellingen, dan worden de teveel betaalde verzendkosten uiteraard terug betaald.

Alleen artikelen die gesealed en ongeopend zijn kunnen retour worden gestuurd. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.  Alleen de kosten van het artikel (inclusief ontvangen kortingen) worden door ons vergoed, mits het artikel onbeschadigd bij ons retour komt. De verzendkosten worden door ons nooit vergoed.

Voor vragen kun je met ons contact opnemen via shop@demistrecords.nl.

De Mist Records
t.a.v. Niels de Roo
De Kroon 194
7904 KZ Hoogeveen
Nederland

+31-628-403463